Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2013, 11:49 AM
Recengnr24 Recengnr24 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Buffalo,NY,USA
Posts: 36
Default Playhead misaligned?

Has anyone else experienced the playhead and waveform not being aligned? Everything else is working fine and when I scrub the audio it's fine but when I hit play I always hear the sound before the playhead crosses the waveform or even comes relatively close to it. It's not a gigantic problem but one of those annoying mosquito type problems that is just getting me today. I looked around and didn't notice any other reports so I figured I'd just put it out there to see if I'm crazy or not. Is there any fixes or a setting that I don't know of?
__________________
Chris

Mac Pro 12 Core-2.4GHz,64GB RAM,OS-10.11.6
RedNET 5, Venue Profile 128
PT HDX3 v2018.10
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2013, 02:14 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,743
Default Re: Playhead misaligned?

Sounds like a screen redraw issue. Is it possible to update video drivers on Mac?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Misaligned fader solution RSBeatty ProControl, Control|24, Command|8 0 03-20-2012 10:31 AM
workspace stereo audio misaligned during preview NickFLZ Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 03-13-2011 07:06 AM
Fixing misaligned non-black-burst synced audio AudioMaster Post - Surround - Video 4 03-30-2009 07:47 PM
Waveform view misaligned with audio in pt 74 le griptionaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-27-2008 06:38 PM
The Playhead Cliffy_Boy Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-13-2005 08:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com