Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-16-2014, 12:54 PM
xq3js xq3js is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 31
Default Have the white noise blast solved in PT11?

Hi
I'm on HD Native/PT10.3.8/Mac10.7.4
I have question to PT11 owners.
Have the white noise blast problem gone in 11?
I've been frequently annoyed by the blasts in 10.
Thanks!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
White noise blast Curt Mitchell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-29-2010 06:13 AM
White noise blast from MBox2 MGH 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-17-2008 04:09 PM
Blast of white noise at end of bounced file qbert1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-31-2004 02:20 PM
loud blast of white noise? djdredd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-19-2003 08:48 AM
blast of white noise at end of 'bounce-to-disk' track Mike F 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 05-31-2002 07:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com