Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2008, 04:04 PM
nymo nymo is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Australia
Posts: 205
Default Upgrade to 7.3 cs 6 ?

Hi there.

OS x newby....OS 7-9 pro !

I am about to upgrade my 7.3.1 HD to 7.3.1 cs6.
Other than installing the update...is there anything else I have to do to appease OS X ??

cheers

N
Y
M
O

PT HD3 Pci e, 7.3.1, Dual 2 ghz Macintel, 5 gb ram

www.myspace.com/redberryrecords
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2008, 05:51 PM
nymo nymo is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Australia
Posts: 205
Default Re: Upgrade to 7.3 cs 6 ?

Hi there,

Ok...it worked fine...no pre binding necessary ;-)

Lets just hope it fixes the problem of fades not being bounced when exporting region as audio file !

cheers
N
Y
M
O

PT HD3 Pci e, 7.3.1cs6,10.4.10, Dual 2 ghz Macintel, 5 gb ram

ww.myspace.com/redberryrecords
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 10 Student Version- To upgrade, or not to upgrade? KFPCalvin Windows 4 04-12-2012 08:37 AM
Upgrade to Pro Tools 8 (with upgrade dvd) asking for Auth code? (HELP) Mista808 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 02-12-2010 01:40 PM
I bought m oowered 7.4 with free upgrade to ver 8. HOW DO I UPGRADE cmangeot Pro Tools M-Powered (Win) 1 10-17-2009 08:14 PM
Upgrade question - can I use mbox2 micro upgrade on 002 system? spreston 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-22-2009 11:22 AM
Upgrade link 'Sorry, no product found.' How can I upgrade?? dim 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-15-2008 12:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com