Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2014, 01:49 PM
goslin23 goslin23 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Los Angeles
Posts: 2
Default Buying used hardware, need software.

Hi,

Quick question that I can't seem to locate the answer to. I have the opportunity to pick up a Mbox Mini but the current (original) owner tells me that they have lost the software that shipped with it. What are the chances that I will be able to download a legal copy of Pro Tools LE and any additional software that would have been included with the mini?

Thanks!
-=gos=-
Reply With Quote
  #2  
Old 02-26-2014, 02:44 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,469
Default Re: Buying used hardware, need software.

Quote:
Originally Posted by goslin23 View Post
Hi,

Quick question that I can't seem to locate the answer to. I have the opportunity to pick up a Mbox Mini but the current (original) owner tells me that they have lost the software that shipped with it. What are the chances that I will be able to download a legal copy of Pro Tools LE and any additional software that would have been included with the mini?

Thanks!
-=gos=-
Hi,

Did the owner register it with Avid and has he got the registration code?
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2014, 09:33 PM
goslin23 goslin23 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Los Angeles
Posts: 2
Default Re: Buying used hardware, need software.

Quote:
Originally Posted by crizdee View Post
Hi,

Did the owner register it with Avid and has he got the registration code?
Good question. Can I use the hardware without using Pro Tools?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-27-2014, 12:23 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,590
Default Re: Buying used hardware, need software.

Quote:
Originally Posted by goslin23 View Post
Good question. Can I use the hardware without using Pro Tools?
With the proper driver, you should be able to use it with most any DAW software.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 02-27-2014, 02:59 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Buying used hardware, need software.

Quote:
Originally Posted by goslin23 View Post
Good question. Can I use the hardware without using Pro Tools?
you would need the driver for not using Pro Tools but that is downloadable

That said, unless it's stupid cheap ($10) there are better option to be had
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions about Buying PTHD10 software without hardware propower Pro Tools 10 2 11-10-2011 08:01 PM
buying used HD2 system no Pro Tools software ? Joe Egan Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 12-19-2006 04:30 PM
Buying plug ins/software off ebay Rusty G. Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-01-2003 12:53 PM
Buying an AudioMedia III card without Software DaveNinja 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-21-2002 09:14 AM
im thinking of buying the 001 but id like to up grade the software thirdestate1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 01-20-2001 12:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com