Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-2009, 11:51 AM
Kafila Kafila is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default Problems with installing Pro Tools LE 8

I installed Pro Tools LE 8 on my new Macbook. Everything seemed to be fine.
In the proces I had to install Rosetta.
When Download was finished I tried to open the program the first time I expected a window who asks for the authorization-code (DIGI...). It never came, but gives out an "authorization-error" and stops opening the program in "Setting up peripherals".
I really need help!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems installing pro tools 10 on mac decypha macOS 4 02-19-2012 07:01 PM
HELP: Problems Installing Pro Tools LE 8 Louisenoone 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-25-2011 10:54 AM
Problems installing Pro Tools SE v8.0.3 michaeluser Pro Tools SE and Essential (Win) 0 07-25-2011 08:12 AM
Problems Installing Pro tools 8 adavis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 10-05-2009 03:11 PM
Problems Installing Pro Tools 7.3 npeppers 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-28-2008 07:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com