Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2016, 03:26 AM
yoerik roevens yoerik roevens is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Lochristi
Posts: 107
Default Eucon 3.4 glitches

some more glitches I've been experiencing frequently since upgrading to Eucon 3.4:

- sometimes after writing trim automation in preview mode, faders do not return to their zero position

- at least once every 2 hours, when pushing a track sel button, the Eucon track layout page shows up instead of the track being selected. Only way to fix it is to restart all Eucon Apps. However, after doing so a dialog box pops up asking me to revert or keep track layout settings whenever I press spacebar, and I have to start/stop playback on the Artist Transport Control before the space bar goes back to normal.

PT 12.5 HDN, Win10
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2016, 05:00 AM
yoerik roevens yoerik roevens is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Lochristi
Posts: 107
Default Re: Eucon 3.4 glitches

How so? Never had this in Eucon 3.2 and it started happening as soon as I upgraded to 3.4. Since the popularity of the S3 :roll eyes: I'd be very surprised if there's anything on google that's not here on the duc.

I could indeed buy a support ticket for every glitch and or bug in PT/Avid hardware, but I'd rather buy a house in two years for the same amount of money
Reply With Quote
  #3  
Old 06-02-2016, 12:53 PM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 313
Default Re: Eucon 3.4 glitches

Quote:
Originally Posted by yoerik roevens View Post
some more glitches I've been experiencing frequently since upgrading to Eucon 3.4:

- sometimes after writing trim automation in preview mode, faders do not return to their zero position

- at least once every 2 hours, when pushing a track sel button, the Eucon track layout page shows up instead of the track being selected. Only way to fix it is to restart all Eucon Apps. However, after doing so a dialog box pops up asking me to revert or keep track layout settings whenever I press spacebar, and I have to start/stop playback on the Artist Transport Control before the space bar goes back to normal.

PT 12.5 HDN, Win10
If you can find a reproducible case for the trim thing, that will help us have a place to start.

When you bring the Layouts page up by pressing Sel, you probably have the SHIFT button latched. Will you check that? That is how the S3 currently works.

Are you pressing "Store" in the EuControl Settings>Layouts tab after you make a change? That dialog is popping up because you haven't stored (saved). No idea why spacebar would have any interaction with that though.
__________________
Kyle Splittgerber
Senior Principal Product Designer
Avid
Berkeley, CA
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2016, 01:26 PM
yoerik yoerik is online now
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ghent, Belgium
Posts: 193
Default Re: Eucon 3.4 glitches

Hi Kyle,

you're absolutely right on the latched shift button. Sorry I didn't think about that at the time!

I haven't found a reproducible case for the trim issue. So far it seems to happen randomly, maybe 1 time out of 300 or so, but it has never happened to me on Eucon 3.2. I'll keep you posted if I find some logic kind of logic in it.

Thanks for your helpful reply!
Reply With Quote
  #5  
Old 06-02-2016, 02:58 PM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 313
Default Re: Eucon 3.4 glitches

Quote:
Originally Posted by yoerik View Post
Hi Kyle,

you're absolutely right on the latched shift button. Sorry I didn't think about that at the time!

I haven't found a reproducible case for the trim issue. So far it seems to happen randomly, maybe 1 time out of 300 or so, but it has never happened to me on Eucon 3.2. I'll keep you posted if I find some logic kind of logic in it.

Thanks for your helpful reply!
Ok, cool. Yeah, let me know what you find. Thanks.
__________________
Kyle Splittgerber
Senior Principal Product Designer
Avid
Berkeley, CA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EuCon suddenly broken - Eucon client can not access the bonjour service noiseboyuk Artist Series 0 04-12-2016 01:34 PM
Eucon 3.2.2 installer error + firmware downwards compatible with eucon 3.1 deauditievedienst Artist Series 0 08-05-2015 03:09 AM
EUCON 2_6_1 eucon discovery cant find ip klaukholm System 5 2 10-22-2011 01:01 PM
Alert - EuCon 2.5.6 is only for Pro Tools 9 and EuCon DigiTechSupt Artist Series 11 02-24-2011 11:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com