Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-13-2018, 02:54 PM
BLAQ ART BLAQ ART is offline
Member
 
Join Date: May 2018
Location: columbus, ohio
Posts: 1
Default License not showing up in Ilok manager - First time user - new to this - bare wit me

I know this question has probably been answered before in some shape or form but I'm speaking as a new user to pro tools meaning I'm not coming from a upgrade. I'm running a MacOS High Sierra version 10.13.4.

I have protools perpetual that came with a ilok 3. I followed all of the steps. I activated the pro tools activation card that came with it. Where do I find the license activation number? I DL'ed the Ilok License manager. The manager recognizes my ilok but no license. I see where you can put the license 30 numeric redeem code but where do I get this code??
Reply With Quote
  #2  
Old 05-15-2018, 03:11 AM
TrackerLe TrackerLe is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 164
Default Re: License not showing up in Ilok manager - First time user - new to this - bare wit

In your Avid Account, you must link it to your ILOK Account.
I think, the normal way is, that you activate Protools with the card, which was with in the box. Then Avid will deposit the Protools Licence on your Ilok Account. Then, you can move this licence to your ILOK3....
Reply With Quote
  #3  
Old 05-16-2018, 09:41 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,710
Default Re: License not showing up in Ilok manager - First time user - new to this - bare wit

Welcome to the community.

I see you have 2 iLok User IDs, and your licenses are in the one that uses your email address as the ID. You can move your iLok over to that account (if it's empty) or activate your licenses to iLok Cloud.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
License not showing in iLok Manager Jonothon77 Licensing & Accounts 1 02-12-2018 05:21 PM
iLok License Manager - weirdness after license surrenders [SOLVED] originalscottyg Licensing & Accounts 1 05-03-2017 03:04 AM
License Error - Software Component Unavailable installing iLok License Manager martinaston Pro Tools 12 9 12-29-2016 08:16 PM
Bought Pro Tools, but activation license is now missing in iLok license manager JlrBrodie Licensing & Accounts 4 11-21-2016 01:25 PM
Application Manager not showing downloads for license deposited into iLok account Tjrasulo Pro Tools 12 2 02-20-2016 01:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com