Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2016, 01:50 AM
shamanrock shamanrock is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hollywood Hills, CA
Posts: 457
Default I/O Pro Tools 12.5.2is NOT recalling Saved I/O Correctly

Hi,

I open older session I/O Pro Tools 12.5.2 is NOT recalling Imported Saved I/O Correctly.

In spite of Importing my saved I/0 settings across the board.

I open newer session with same I/O setting I need to be recalled in older session and the IO settings work properly.

Please help


Ok I don't know what's going on here with pro tools I/O as stated it should recall all my older I/O settings but I don't have time to waste I re-saved all I/O settings from session that works.

Thanks anyway


Peace

Thanks
__________________
System Details

Last edited by shamanrock; 10-05-2016 at 02:37 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2016, 07:58 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Re: I/O Pro Tools 12.5.2is NOT recalling Saved I/O Correctly

Trashed prefs? That might help since that's related to the prefs....

12.5.1 is working as far as I can tell....
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools did not shut down correctly! Raoul23 Windows 41 03-08-2016 05:16 PM
saved copy in >> cannot read session - why is it saved as alias file? [SOLVED] kindkind Pro Tools 10 4 01-30-2016 01:42 AM
Loom not recalling saved parameters correctly Eric Lambert AAX Plug-ins 20 12-12-2013 05:51 PM
pro tools 8, can we now see the waveforms correctly??? paulreed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 12-07-2008 02:47 PM
EQIII CS2 Not recalling Q correctly. allstaar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-19-2005 02:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com