Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 09-27-2019, 05:06 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,666
Default Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Quote:
Originally Posted by hugoleitao View Post
Same problem, same manufactures: McDsp, Exponential Audio, Nugen
This is terrible, I can't roll back my clock, I get a iLok message saying "clock can't be repaired" also don't have TimeMachine
This is bad
This is why you should have a backup clone that gets disconnected from the computer when not actually cloning. For Macs the most used program is Carbon Copy Cloner; there are others I believe.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #22  
Old 09-28-2019, 10:32 AM
hugoleitao hugoleitao is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Lisbon
Posts: 42
Default Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Just a brief update on my research for a fix, surprisingly I was contacted by Avid without open a case, I'm now providing them all info related to this issue

This fixed the problem:

I was running a very stable Mac OS 10.12.6 Sierra and Pro Tools 2019.5 Ultimate, S3 and Dock.
I just cloned my 10.12.6 with CCC and upgraded to Mac Os 10.13.6, now everything is working as it should. I hope this helps.

If you are running Mac OS 10.12.6 Sierra do not plug your iOS 13.1 device on your computer!!

Last edited by hugoleitao; 09-28-2019 at 10:44 AM.
Reply With Quote
  #23  
Old 10-03-2019, 02:38 AM
DaveUK DaveUK is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Reading, UK
Posts: 29
Default Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

I had this problem - believed by iLok and iZotope to be related to the iPhone iOS13 update whilst using OSX10.12.6 (Sierra). Current advised workarounds are to restore a backup of your system from just before the update or to upgrade to High Sierra.


I upgraded to Mojave (rash I know) but now everything works again
Reply With Quote
  #24  
Old 10-21-2019, 07:14 PM
tylerimbrogno tylerimbrogno is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Denver
Posts: 2
Default Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Any update on this? I was running PT 12.4 on OS x 10.11.6 El Capitan. encountering same problems with Audiothing, Slate, and a few other plugins. I don't have a time machine back up and updating to High sierra doesn't seem like an option running PT 12.4. Tried Reinstalling El Capitan with no luck. I would love to get back to normal operation without being forced into upgrading PT and OS.
Reply With Quote
  #25  
Old 10-22-2019, 02:46 PM
tylerimbrogno tylerimbrogno is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: Denver
Posts: 2
Default Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Quote:
Originally Posted by tylerimbrogno View Post
Any update on this? I was running PT 12.4 on OS x 10.11.6 El Capitan. encountering same problems with Audiothing, Slate, and a few other plugins. I don't have a time machine back up and updating to High sierra doesn't seem like an option running PT 12.4. Tried Reinstalling El Capitan with no luck. I would love to get back to normal operation without being forced into upgrading PT and OS.
UPDATE: checked mac installer updater and there was an update that "fixed error with IOS devices updated on mac" or something of the sort. did the update, restarted and all plugs are back... this may only work for El Capitan but that seemed to do the trick
Reply With Quote
  #26  
Old 10-30-2019, 07:01 AM
legreg6 legreg6 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: Atlanta
Posts: 7
Default Re: AAE-7058 error after I close and open PT again

Just discovered I had the same issue Could not open plugins from Slate Digital, Kush, etc... only in Pro Tools. As mentioned above, I checked available updates in App Store, and bingo! An update related to iTunes was available. Once performed, all is back in order.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin Space (error AAE-7058) mxPaulmx AAX Plug-ins 4 02-14-2018 10:21 AM
DAE error -7058 syMPh Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-22-2010 04:18 PM
Error "-4" and 7100+ 7058 with MDW EQ on HD system groovebrother Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 10-05-2007 11:27 AM
DAE error 7058 with Amp Farm on new HD 2 Accel belouder Pro Tools TDM Systems (Win) 3 01-31-2006 02:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com