Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2020, 08:18 AM
jonburr's Avatar
jonburr jonburr is offline
Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Yonkers NY
Posts: 6
Default "Commit" when using multis

"Commit" confusion in Pro Tools -

The client wants all tracks as audio stems for their vocal session.
  • The session has a buncha midi tracks, with 4 multi players instantiated.
  • Some tracks all go through one multi (Aria Player), some of those also go to more than one player (EW Play, for example) .. etc.
  • All the player audio comes back in via auxes, some of which go on to section submixes...100% midi and routing, no audio in the session.

Selecting all Midi tracks and choosing "Commit" creates only 4 committed tracks, one for each multi player.

So, I tried committing one at a time, but got some error and fail on the first one.

The thing that DID work to get all the tracks was bounce em one by one, with the appropriate auxes and submix auxes soloed along with the midi track (and reverb bus deactivated).

How would you do this?
- Commit the instrument input auxes, not the midi?
__________________
Jon Burr
arrangerforhire.com
Reply With Quote
  #2  
Old 09-29-2020, 09:17 AM
jonburr's Avatar
jonburr jonburr is offline
Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: Yonkers NY
Posts: 6
Default Re: "Commit" when using multis

Here's the error I get when I try to follow the manual, and commit a single midi track...

Could not complete the Commit command because Assertion in "/Volumes/Development/scm/protools/release/2020/r2/ProTools/NewFileLibs/Mdie/CMidiInstrument.cpp", line 196.

(Use the Copy button to copy this message to the clipboard.)
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2020-09-29 at 11.06.44 AM.jpg (35.7 KB, 0 views)
__________________
Jon Burr
arrangerforhire.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Digidesign Midi I/О" in "ProTools 10HD" in "OSX Maverics" electra1006 MIDI 0 06-18-2018 06:46 AM
Two issues (bugs?) found when using "Commit Up To This Insert" midnightrambler Pro Tools 12 7 10-15-2016 09:27 AM
How to "commit" multiple outs from Superior Drummer? jscomposer Pro Tools 12 4 08-22-2016 11:21 AM
"Commit up to this insert" resets Slate Mix Rack jonathan jetter Pro Tools 12 4 04-30-2016 05:42 PM
Region TICK problem... not there in elastic mode but appears after "commit" ? kirkbross 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-04-2009 02:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com