Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2008, 11:53 AM
Steve White Steve White is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Greenville, SC 29614
Posts: 42
Question Digibase help!

Music editors, help! I use PT for post production, so I don't understand a lot of MIDI stuff. I have now done something in the digibase workspace to cause it to show the length of certain .wav files to display as measures, not time in minutes and seconds. The files have received a green metronome icon, not a blue dot as all the others.

I think it's really miraculous that PT can figure out how many measures are in a .wav file of library music, but when I want to know how many seconds it is it's not helpful.

1. How did I do this?
2. How do I remove this from the file info display so it again shows minutes and seconds?

The Digibase guide says nothing about this. The Reference guide doesn't help. Can you help?
__________________
Steve White
South Carolina Editor
Reply With Quote
  #2  
Old 10-08-2008, 02:46 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,481
Default Re: Digibase help!

Quote:
Originally Posted by Steve White View Post
Music editors, help! I use PT for post production, so I don't understand a lot of MIDI stuff. I have now done something in the digibase workspace to cause it to show the length of certain .wav files to display as measures, not time in minutes and seconds. The files have received a green metronome icon, not a blue dot as all the others.

I think it's really miraculous that PT can figure out how many measures are in a .wav file of library music, but when I want to know how many seconds it is it's not helpful.

1. How did I do this?
2. How do I remove this from the file info display so it again shows minutes and seconds?

The Digibase guide says nothing about this. The Reference guide doesn't help. Can you help?
Hi,

You have to select all the files then use the pull down menu top left and select " clear elastic analysis"

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digibase and PT 9 abx992000 Pro Tools TDM Systems (Win) 0 06-02-2011 01:00 PM
Digibase pro? tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-26-2007 03:13 AM
DigiBase richard.lambert Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 07-17-2006 11:29 AM
Digibase bug JC925602 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-05-2004 11:41 AM
Digibase StainedClass 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-20-2003 06:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com