Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2005, 03:52 PM
Jepse Jepse is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: mission, B.C. Canada
Posts: 154
Default Can\'t access Hardware Setup Dialog???

Hi, I'm running Le 6.7 on dual G5 1.8 - OS 10.3.7 and recently purchased Reason upgrade and Recycle. In order to use Recycle I need to configure the digidesign Coreaudio HW setup but I can't get to that window. I have no clients running and I need to be able to add supported applications. Any ideas on what is preventing me from opening the Hardware setup dialog?

Thanks.
__________________
Digi 002r Signature Series Upgrade
Pro Tools 9
Reason 6
Sibelius 4
Korg 03R/W
Yamaha Keyboard
Waves Platinum
A few mics
RNP/RNC
Reply With Quote
  #2  
Old 04-18-2005, 09:54 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,611
Default Re: Can\'t access Hardware Setup Dialog???

When you try to launch Core Audio Setup, what happens? Does it quit? Does it launch and you are not able to click on 'HW Setups'?

You should not need to go to HW Setups at all - just click on 'Supported Applications' to get to the supported applications list.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware Setup Window Dialog Missing QuickPuppy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-01-2013 07:55 AM
What??? MBox3, 8.05 No Hardware Setup Dialog Box!! Ormond 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-01-2011 01:30 AM
Hardware setup dialog labels disappeared (6.1.1) apetrocelli 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-24-2003 06:08 AM
DIGI 001, no Ch 1-2 input in Hardware Setup dialog!? jcoker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-31-2003 04:53 PM
Strange problem in Hardware Setup dialog tld Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-13-2000 08:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com