Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-17-2019, 10:57 PM
pilo pilo is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Default Command E , slow response

Hi,
the action of separating tracks (command E) in a session with many tracks (40) or more, produces a slow response, is not as immediate as in protools 2018.


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Editing: slow response. HELP! Inthebox Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-14-2011 11:31 AM
slow response tonwurm Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 12-18-2008 05:56 PM
Hybrid slow CC response!! Ludw:g Virtual Instruments 1 07-31-2007 07:23 PM
M-Powered Slow Response cwsand Pro Tools M-Powered (Win) 4 02-14-2006 10:09 AM
Slow response. Help please! rodrigo21 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-04-2005 11:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com