Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #51  
Old 04-25-2017, 11:54 AM
Bob Olhsson's Avatar
Bob Olhsson Bob Olhsson is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Songwriter Gulch, Nashville, TN
Posts: 3,330
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Don't you get both dongle versions?
__________________
Bob's room 615 562-4346
Georgetown Masters 615 254-3233
Interview
Artists are the gatekeepers of truth! - Paul Robeson
Reply With Quote
  #52  
Old 04-25-2017, 06:40 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,856
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

I don't think so Bob.
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #53  
Old 06-15-2017, 02:28 PM
Branko's Avatar
Branko Branko is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Lisbon, Portugal
Posts: 580
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Any news on this subject? I need to move to Sierra as soon as possible due to some problems with the newest version of S6 software, and this Cedar DNS issue is holding me back.
__________________
------------------------
Branko Neskov c.a.s.
www.loudness-films.pt
Reply With Quote
  #54  
Old 06-20-2017, 08:57 AM
rhumphries rhumphries is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: DC
Posts: 421
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

I got an email with license upgrade information today. I've done the upgrade and can confirm that DNS one is working on Mac OS 10.12.3 with pt 12.7.1 (HDN). It was a couple emails back and forth-- license details sent to Cedar, a code sent back, a confirmation sent back to Cedar, the iLok license and new download sent back to me.

I haven't done extensive testing yet, but I have opened up the plugin and run sound through it both as an audiosuite and as an insert within a mix and it works.
__________________
•HD Native, 192, AJA Kona LHi PCIe, 2x2.4GhzQuadcore Intel(5,1), 32GB Ram, OSX 10.12.6, PT 2019.6
•HD Native, 192, AJA Kona LHi PCIe, 2x2.4GhzQuadcore Intel(5,1), 32GB Ram, OSX 10.12.6 PT 2019.6
•HD Native, Omni, AJA Kona LHi PCIe, 2x2.4GhzQuadcore Intel(5,1), 32GB Ram, OSX 10.13.? PT 2019.6
•HD Native, Omni, BlackMagic Intensity, i7 8600, 32GB Ram, Windows 10 pro PT 2019.6
www.TakomaMedia.com | SFX.TakomaMedia.com
Reply With Quote
  #55  
Old 06-20-2017, 09:53 AM
budster budster is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Los Angeles, CA
Posts: 240
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Does anyone know if PT 12.7.1 and Sierra will work with the Cedar DNS-2000?


Buddy
PT HDX 12.5.2
Osx 10.10.8
Reply With Quote
  #56  
Old 06-20-2017, 03:46 PM
Fish Horse Fish Horse is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Belgium
Posts: 43
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Yes, I'm running the DNS2000 with 12.7.1 on Sierra 10.12.4. A DNS2000 or 3000 doesn't need a HASP or iLok license to run.
Reply With Quote
  #57  
Old 06-21-2017, 03:12 PM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,671
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Just wanted to let you know: run a heavy mix with DNS One (iLok) on Sierra for a whole day - flawless! Bravo Cedar! My specs are below.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2019.6 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.4
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
Avid HD I/O ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #58  
Old 06-22-2017, 03:58 AM
Basstian Basstian is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Cologne, Germany
Posts: 293
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Quote:
Originally Posted by mgoorevich View Post
Just wanted to let you know: run a heavy mix with DNS One (iLok) on Sierra for a whole day - flawless! Bravo Cedar! My specs are below.
did not know that it is out already. Beta Tester?
Reply With Quote
  #59  
Old 06-22-2017, 04:23 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,671
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Quote:
Originally Posted by Basstian View Post
did not know that it is out already. Beta Tester?
No, just emailed them and got an immediate response how to proceed to the iLok license cross grade.
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2019.6 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.4
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
Avid HD I/O ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #60  
Old 06-22-2017, 04:57 AM
Basstian Basstian is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Cologne, Germany
Posts: 293
Default Re: Cedar DNS not working with Sierra

Quote:
Originally Posted by mgoorevich View Post
No, just emailed them and got an immediate response how to proceed to the iLok license cross grade.
Thanks! They got back to me, as well. Extremely fast.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Pro 3 not working with MacOS Sierra Focuret FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 57 04-18-2018 12:22 AM
Profire 2626 not working with macOS Sierra jwilkers Pro Tools 12 15 09-24-2016 10:27 AM
Should I Buy Before Sierra? Cutlerbri macOS 21 08-09-2016 02:09 PM
Cedar DNS 2000 on Pro Tools 7.1cs7 not working dickcat Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 06-12-2006 02:00 AM
Cedar DNS 2000 not working. Please help! mondoJML Post - Surround - Video 4 05-24-2006 06:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com