Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 06-13-2018, 10:14 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 4,825
Default Digi 002 MIDI problem

Quote:
Originally Posted by Timi View Post
I don't think it's the controller, as it wasn't working with my friend's newer Korg either.



This was never a problem when I used an mbox. Thanks for your ideas!

I see a lot of information on the Audio MIDI Setup utility when clicking the Info tab... Do you think any of this may be a clue? (see attached screenshot)


You shared a picture of the audio devices in audiomidi setup, now open the midi devices window of audiomidi setup and see what's going on there. Look in either the view or window menu for the midi devices window.


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.7, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
[/I]
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with Digi Audio Midi Set Up in 8.03 michael c Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-06-2010 09:49 AM
digi 002 - midi problem! Sf Audio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-29-2008 09:12 PM
MIDI problem with my Triton & my digi 001....HELP! TACT OUT MUZIC 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 08-08-2005 07:46 PM
Digi 001 Midi Problem dnkygirl MIDI 4 05-10-2005 10:11 AM
MIDI problem with Digi 001 a u t o h y p n o s i s 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 05-09-2003 12:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com