Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2009, 10:11 AM
boabyd23 boabyd23 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 167
Default Does anyone know what this error message means. ERROR DAE 9060

Hey i keep getting this error message dae 9060 when i press play at a certain point in my mix.

i have checked my preferences, adjusted my playback engine properties, tried using 1 processor instead of 2, made sure all wav files have loaded properly and took off all plugins.

The only plugin being used is xpand 2 for a vi and it plays just fine except a certain part of the song.

I have checked on the faq's but no record of the error message 9060.

Any ideas would be much appreciated.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-18-2009, 12:41 PM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,628
Default Re: Does anyone know what this error message means. ERROR DAE 9060

http://www.digidesign.com/index.cfm?...4&itemid=18263

http://duc.digidesign.com/showthread.php?p=740440
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2019.10 Ultimate | Omni | macOS Sierra
PT 2019.10 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
System Error Message/ BSOD - can anyone tell me what this means? powerjoe 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-15-2010 09:29 PM
Error Message: DEA 9060 craftcaleb Pro Tools M-Powered (Mac) 0 05-25-2009 04:17 PM
Does anyone know what this error message means macrae11 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-05-2007 05:58 PM
DAE error message 9060 casadekj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-19-2002 03:36 PM
DAE Error -43 was encountered. What does it means. How does i fix this. valentineval Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-28-1999 04:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com