Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-11-2013, 02:35 PM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 325
Default Drawmer Dynamics in AAX?

Would love to see these plugs go AAX. Such beautiful plugins!

But one can only hope. And in AAX native too please
Reply With Quote
  #2  
Old 08-11-2013, 03:09 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,843
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
Would love to see these plugs go AAX. Such beautiful plugins!

But one can only hope. And in AAX native too please
WOW! Totally forgot them and I am in 100% on your request/wish

These Plugins are soo beautiful and awesome sounding and we would LOVE to have those in AAX2 Native and AAX2 DSP.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 08-11-2013, 06:31 PM
AINSLIE's Avatar
AINSLIE AINSLIE is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Nashville
Posts: 712
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

+1 please
__________________
http://www.ainsliegrosser.com/
2013 MacPro 6 x 3.5 32GB OS10.14.4 HDX2 Sonnet Chassis, PT2019.5. Macbook 2018 Watch this to follow mobile mix studio build coming: https://youtu.be/cbqMTjCVj9I
Reply With Quote
  #4  
Old 08-11-2013, 06:45 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,843
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

Quote:
Originally Posted by AINSLIE View Post
+1 please

Yes PLEASE! I started up the TDM system we usualy don't use anymore just to try out these great plugins and boy do the sound and look awesome! I don't know who to talk to or where to start but emailing developers seem to have worked pretty good lately with Cytomic - Vengeance - Kush Audio etc so maybe we could all write them and ask nicely if they are considering this at all. Those plugins has been around for quite a while now but still smokes lots of similar clones so here's to hope and dreams

Here is where a few other studios and ourselves emailed to:

tech@drawmer.com
sales@drawmer.com

BTW Ainslie

I Love Love Love your studio build and have been cheating by looking at some of what you described when we built our new studio in our house aswell but in the basement Your studio is VERY VERY Nice and an inspiration. We have a lot of the same gear too it seems

Hope that is OK with you as the work you have done is beautiful. Our studio has the same colour scheme too since we already had that in mind.

Best Wishes
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #5  
Old 08-11-2013, 09:52 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,866
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
Would love to see these plugs go AAX. Such beautiful plugins!
Me too!
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-12-2013, 01:00 PM
AINSLIE's Avatar
AINSLIE AINSLIE is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Nashville
Posts: 712
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

Thanks for the kudos Christopher - and no problem. The techniques used in the studio build were shared for anyone who cared to see. I know I enjoyed seeing the detail others have provided for each step as I have prepared each time I build. I figure this is the most permanent I will have so I wanted to do it well and document it. Glad you benefitted from it. I should finish up documenting the last few steps sometime ..

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post

BTW Ainslie

I Love Love Love your studio build and have been cheating by looking at some of what you described when we built our new studio in our house aswell but in the basement Your studio is VERY VERY Nice and an inspiration. We have a lot of the same gear too it seems

Hope that is OK with you as the work you have done is beautiful. Our studio has the same colour scheme too since we already had that in mind.

Best Wishes
Christopher
__________________
http://www.ainsliegrosser.com/
2013 MacPro 6 x 3.5 32GB OS10.14.4 HDX2 Sonnet Chassis, PT2019.5. Macbook 2018 Watch this to follow mobile mix studio build coming: https://youtu.be/cbqMTjCVj9I
Reply With Quote
  #7  
Old 08-12-2013, 02:14 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,843
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

Quote:
Originally Posted by AINSLIE View Post
Thanks for the kudos Christopher - and no problem. The techniques used in the studio build were shared for anyone who cared to see. I know I enjoyed seeing the detail others have provided for each step as I have prepared each time I build. I figure this is the most permanent I will have so I wanted to do it well and document it. Glad you benefitted from it. I should finish up documenting the last few steps sometime ..
Big Thank you Ainslie Now I don't feel all dirrrrrty for looking at your designs and build ideas

All the Best
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #8  
Old 08-14-2013, 10:26 AM
Touchwood Studios Touchwood Studios is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 868
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

the BEST gate for Pro Tools ever - I use them all the time on Venue systems.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-14-2013, 11:36 AM
protoolsuserman protoolsuserman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Location: London
Posts: 325
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

It really is, I used them at my College and they out performed the included pro tools ones by far!
Reply With Quote
  #10  
Old 08-15-2013, 02:46 AM
Dominique Brethes's Avatar
Dominique Brethes Dominique Brethes is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: London, UK
Posts: 140
Default Re: Drawmer Dynamics in AAX?

Quote:
Originally Posted by protoolsuserman View Post
Would love to see these plugs go AAX. Such beautiful plugins!

But one can only hope. And in AAX native too please
+1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drawmer Dynamics AAX? musicmixer04 Pro Tools 10 2 12-16-2013 11:59 PM
Drawmer Dynamics marty lester Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 04-15-2012 08:31 AM
Expander Gate/Dynamics III vs Drawmer Dynamics DaveSB Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 01-31-2007 05:26 AM
Drawmer Dynamics Presets Greene Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-31-2005 05:02 PM
Drawmer Dynamics Greene Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-13-2003 07:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com