Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-10-2013, 05:40 PM
yolohipster yolohipster is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: china
Posts: 2
Default lost ilok How to change the authorized??

I received a letter from ILOK mail.
What should I do to change the authorized? Thank you for your help

Mail Content:
Quote:
The iLok (below) that you reported as lost was recently connected to our servers and action was taken to permanently disable it. This is irreversible as per the terms you agreed to, when submitting your RMA report. We have notified the publishers of the software listed below that your iLok and its licenses have been permanently disabled. You may want to contact these publishers to inquire about replacement licenses if you have not already done so.

You may reply to this e-mail, but please do not change the subject line, so that your reply will be routed to the proper support personnel. Thank You.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-10-2013, 06:25 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: lost ilok How to change the authorized??

Did you report an iLok lost?
Contact the companies that you had licenses on that iLok and ask for replacement licenses to be deposited into your iLok account.
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 12-11-2013, 12:51 AM
yolohipster yolohipster is offline
Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: china
Posts: 2
Default Re: lost ilok How to change the authorized??

Thank you Craig
But Can I replacement licenses in where?
Can you give me a link?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-11-2013, 08:40 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: lost ilok How to change the authorized??

Quote:
But Can I replacement licenses in where?
I'm not quite understanding your question

Replacement licensees will be deposited into your iLok account then you would put them on your new iLok.
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #5  
Old 12-11-2013, 09:37 AM
Matts Matts is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: Helsinki, Finland
Posts: 145
Default Re: lost ilok How to change the authorized??

Apparently you are a Pro Tools user, so at a minimum you should contact your local Avid representative in China, to get help in getting a replacement license for Pro Tools.

http://www.avid.com/cn/

Your local Avid representative can probably help you with getting in contact with any additional manufacturers as well?

-matts
Reply With Quote
  #6  
Old 12-11-2013, 12:29 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,084
Default lost ilok How to change the authorized??

Well not a lot of clarity here... I am not sure what the question. Really is or wether just doing what the email says to do has been tried other not.

How did you obtain/purchase this license? From where?

Did you indeed report a missing iLok to iLok/pace?

What happened in response to that? Did you contact vendors like Avid with licenses on that iLok and did or did they not replace the licenses for you?

Did you find the missing iLok yourself?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New hard drive for ProTools system, non iLok plugins no longer authorized!? pedrohead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 17 09-02-2013 01:20 AM
authorized Ilok not detected, activation code used. help?! Bergandy Pro Tools 9 3 12-16-2012 01:26 PM
ilok-how to tell what plugs are authorized on it? Ru_C Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-01-2006 06:41 AM
Lost thread "Stolen or lost iLok" stargazer Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-18-2006 03:44 PM
Anyone Got Their Sony Eq Authorized To An iLOK Yet ChaplainPC Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 12-24-2003 05:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com