Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2012, 05:47 AM
TheMAXX7 TheMAXX7 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: SW CT
Posts: 57
Default VNC with SC48 and monitors.

VNC with SC48 and monitors.

I was thinking it would be real nice to be able to connect (wirelessly) an iPad to the SC48 and walk up on stage and stand near the monitor and adjust their mix while actually hearing what they hear. But I don’t see an easy way to do that when just taking over the screen. If that is the proper way to put it.

Does anyone have any recommendations of the best way to do this? If I could do a fader flip on the screen like you can on the surface that would help. Are there some special tricks? Can you zoom in to the monitor section with the iPad to make it a little bit easier? BTW I have never used an iPad for anything yet.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2012, 03:02 AM
dj-mayo@fastwebnet.it dj-mayo@fastwebnet.it is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Italy
Posts: 17
Default Re: VNC with SC48 and monitors.

The best solution is to use iteleport app on ipad, a client vnc that will connect wireless to your desk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VCA on MONITORS SC48???? gregoverman VENUE Live Sound Systems 3 08-10-2012 09:56 PM
PT 9 with SC48 J2sound VENUE Live Sound Systems 3 12-06-2010 10:08 AM
SC48 how much dsp is in there? digidesigner VENUE Live Sound Systems 18 06-08-2009 01:31 AM
Make Studio Monitors as Desktop Monitors through Mbox2 ???? dcwang3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 08-17-2007 08:02 AM
Monitors: $1500-$1800 budget . Which Active Monitors? Suggestions and Help Please. betsy Pro Tools TDM Systems (Mac) 52 12-15-2003 10:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com