Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-13-2011, 09:10 AM
nincompoop nincompoop is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: timbuktu
Posts: 37
Thumbs down no permission to start low level driver???

Hello,

so I've been doing more or less OK with the 002 R and the really shaky improvisatory Win7x64 8.0.4b driver and Cubase 5.5 for the last few months...until today, I keep getting the message:

user privileges insufficient to start a low level driver



so Cubase cannot load the Digi 002 asio driver anymore.
Not only that the driver itself is , politely put, not very good, but it seems it's getting sort of unstable. I tried reinstalling, opening Cubase as admin, installing as admin etc etc. It seems I'm f%&/**
and no REAL x64 drive in sight either. Great, Avid.

If anyone might have a solution, please help.
Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2011, 04:37 AM
nincompoop nincompoop is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: timbuktu
Posts: 37
Default Re: no permission to start low level driver???

solved. I had to reinstall the PACE drivers.

still a lousy x64 driver and a lousy support, avid.
will get a MOTU asap.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to start PT11.1 without Audio driver in Win 7? peterle Windows 2 01-01-2014 12:20 PM
User privileges insuficient to start a low level driver fil_mac Windows 2 07-27-2011 03:52 AM
Permission issues? Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-22-2011 02:44 PM
Low Level Driver fanter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 09-02-2010 09:09 PM
DIGI 001 start up driver error thornlab 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-06-2002 12:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com