Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2008, 08:12 AM
stump1 stump1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: ct
Posts: 13
Default what is involved with pt renewals?

do you have to renew pt every year?

if so, what do you need?

is it a p.i.t.a?

how will i know i need to renew?
thanx
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2008, 08:15 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: what is involved with pt renewals?

Quote:
Originally Posted by stump1 View Post
do you have to renew pt every year?
No.


What would make you think that you would?
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2008, 08:31 AM
stump1 stump1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: ct
Posts: 13
Default Re: what is involved with pt renewals?

thanx man, the dude at daddys junky music told me i would have to keep my receipt when i have to renew in a year

thats good news if i dont have to renew though
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2008, 08:41 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: what is involved with pt renewals?

I think he might have been referring to an "upgrade", but even for major Pro Tools software upgrades you wouldn't even need that information to receive a small discount on the upgrade; just your authorization code.

For hardware trade in, where you trade your existing hardware for newer hardware at a discount, I think you would be required to show proof of purchase, but it isn't necessary for just software upgrades.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2008, 08:53 AM
stump1 stump1 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: ct
Posts: 13
Default Re: what is involved with pt renewals?

thanks for the help and quick response!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools quits whenever audio becomes involved in session eddiemurphy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-30-2010 12:41 PM
Changing Sessio Tempo with a Map involved AURORA4DTH Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-11-2009 12:54 AM
Eventually upgrading to Mac Pro, what's involved? rinky Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-07-2006 11:45 PM
Up-dating from le 6.4 to 6.9 What's involved bformix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-05-2006 05:19 PM
OT: Are you involved in music full-time? dans 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 16 04-03-2003 05:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com