Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2007, 05:39 PM
colinweeks colinweeks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 151
Default Waves ICON mapping

Sorry... i know this has been answered before... BUT: my waves plugs aren't mapping on the ICON and i can't find the .xml files on waves' new site... any suggestions?

thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2007, 04:44 AM
Chris Lambrechts's Avatar
Chris Lambrechts Chris Lambrechts is offline
Avid
 
Join Date: Apr 1998
Location: Belgium
Posts: 2,025
Default Re: Waves ICON mapping

do you WUP ?

no wup no map
__________________
Chris Lambrechts
Applications Specialist- Live Sound
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2007, 12:58 PM
colinweeks colinweeks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 151
Default Re: Waves ICON mapping

got the wup, cant get the xml.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-12-2007, 07:10 AM
Magnetic Magnetic is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Columbus Ohio USA
Posts: 206
Default Re: Waves ICON mapping

Here's the link:

waves support page
Reply With Quote
  #5  
Old 04-12-2007, 07:50 AM
colinweeks colinweeks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 151
Default Re: Waves ICON mapping

yeah, i saw that... when you click on "download now" it brings up a page with:

ProTools 7 update (already installed-twice)
Authorizers bundle
Enabler authorizers
hard drive authorizer
support for logic 7.x
v5.0 update for digi001 bundle
and
Chris lordalge ssl presets....

that's it...


oh wait! down at the bottom....

i swear it wasn't there yesterday....

thanks guys.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-12-2007, 08:20 AM
scott_cannizzaro scott_cannizzaro is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: NYC
Posts: 45
Default Re: Waves ICON mapping

I think you should check that special drawer
Reply With Quote
  #7  
Old 04-12-2007, 10:03 AM
colinweeks colinweeks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 151
Default Re: Waves ICON mapping

great... that worked lovely... however, i'm noticing that none of the waves dynamics plug-ins (C1, L1, r-compressor) show gain reduction on the channel strip, meter bridge or the center section... also, neither the eqs or dynamic plugs show input or ouput levels in the center section on any of the plugs i've tried... what's the big improvement?
Reply With Quote
  #8  
Old 04-16-2007, 09:55 AM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,845
Default Re: Waves ICON mapping

also, I can't find the threshhold on the c4. Can anyone help me find were this is mapped as I use it all the time.
Thanks,
Brandon
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UAD Icon mapping roberts Pro Tools 9 1 03-25-2011 02:12 PM
DB 33 Mapping GTBannah Windows 0 03-23-2011 04:16 AM
WAVES plugs not mapping Don Geppert ICON & C|24 5 01-29-2006 02:38 PM
Mapping Mapping Mapping! Please Digi, Hear Us... relaxo MIDI 0 11-03-2005 09:44 AM
Key Mapping?? HiRaX MIDI 0 02-27-2003 12:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com