Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-11-2017, 09:35 AM
DBFlynn83 DBFlynn83 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: Chicago
Posts: 2
Default Slate Digital/Ilok plugins not working in Pro Tools LE 8

Having an issue I was hoping someone could assist me with. I recently purchased the slate digital everything plugins bundle and it came with an Ilok gen 3. After loading all the plugins on the Ilok, I start Pro Tools but none of them show in my plugins section. All my other plugins dont need/use the Ilok so I dont know if its something I'm missing. I opened sessions in my other DAWs and the Slate plugins are able to load up with the Ilok.

Any thoughts/advice would be appreciated. Thanks

Pro Tools LE 8.05
Reply With Quote
  #2  
Old 03-11-2017, 10:37 AM
Sardi Sardi is online now
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,510
Default Re: Slate Digital/Ilok plugins not working in Pro Tools LE 8

I don't believe all of them are RTAS compatible. Some of the original plugins he released have RTAS installers, but I think all the new ones are AAX only.

Go to his site and download the legacy installers. Start from there and see how you go.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 03-11-2017, 04:29 PM
DBFlynn83 DBFlynn83 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: Chicago
Posts: 2
Default Re: Slate Digital/Ilok plugins not working in Pro Tools LE 8

Thank you! That was issue I was having.

Now another issue has come up. I can open the slate virtual mix rack, but for some reason the window for it keeps flickering to the point I cant even use it. Anyone have a similar problem?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-11-2017, 06:05 PM
Sardi Sardi is online now
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth
Posts: 1,510
Default Re: Slate Digital/Ilok plugins not working in Pro Tools LE 8

That I can't help with as I don't have that issue and I also use a Mac.

Does this only happen in PT or do you get it with the Slate plugins within your VST/AU hosts?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 03-11-2017, 06:08 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,631
Default Re: Slate Digital/Ilok plugins not working in Pro Tools LE 8

Try updating you graphics card driver. To be honest, its really high time to update some other stuff
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Slate Digital Plugins simonjewel Buy & Sell 0 08-24-2016 08:22 AM
Slate plugins crashing PT and iLok manager TrentWilliams AAX Plug-ins 22 08-12-2016 09:28 PM
FS: Slate Digital plugins - NI Rise and Hit PeterKorcek Buy & Sell 5 01-23-2016 08:46 AM
Kush, Slate Digital, Sound Radix, and SoundToys Plugins for sale jjnssn Buy & Sell 1 11-20-2015 03:20 PM
SLATE DIGITAL plugins mini-review BradLyons General Discussion 11 04-02-2010 07:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com