Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2012, 08:14 PM
Joolaitha Joolaitha is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: new york
Posts: 30
Question "unable to locate Avid hardware..."

I recently installed Pro Tools SE with the M-Audio Fast Track C600. I was able to open it this past Friday and today, when I attempt to start the software, I continually get this message. I've checked and my drivers are up to date. The Fast Track is plugged in (in fact, my computer emits a sound that confirms that I've inserted the USB cable). I'm stumped—anybody know the way out of this one?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting desperate! "Unable to locate Avid hardware.." Have tried many suggestions. macrussell Pro Tools SE and Essential (Win) 4 09-16-2012 05:59 AM
11R, PTLE8, Windows 7, "Unable to locate hardware"... I'm pulling my hair out soli'd Eleven Rack 8 01-23-2012 01:31 PM
Digi 003 "Unable to locate digidesign hardware" - Broken Firewire? mpeddle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 11-03-2011 06:43 AM
Error "unable to locate hardware. make sure your hardware is connected and turned on" tmcgrechan Windows 2 10-06-2011 09:12 AM
New Avid Mbox "Unable to Locate Hardware" on Win 7 cksteel82 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-27-2010 04:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com