Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-16-2010, 07:07 PM
xBlackPearlx xBlackPearlx is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: San Antonio, Texas
Posts: 12
Default *FIX* unable to locate m-audio hardware

After many months of searching on the internet and trying my best to make this program work. I finally found that the error is real simple to fix and its been right infront of me all allong.

Remember that audio adapter that came with your protools and keyboard? That wasnt given to us for no reason. You need to plug in your headphones into that adapter to make it work. I didn't think I would need it since I have a speaker system, but it is required. Everytime time I saw "unable to locate m-audio hardware" I kept thinking my midi is not being recognized, but all allong it was because the midi was working with Fruity Loops and other stuff. I kept thinking something from pro tools is not recognizing the midi keyboard.

Well I hope this helps everyone. Use that adapter that says M-Audio on it and the program should work flawlessly.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o roland342 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-29-2012 09:01 AM
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
Unable to locate M-Audio Hardware. Make sure your hardware is connected and turned on ytass Pro Tools M-Powered (Win) 4 11-25-2009 12:49 PM
unable to locate m-audio hardware. make sure your hardware is..works fine in ableton? pein Pro Tools M-Powered (Win) 2 10-07-2009 12:01 AM
unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned on joskraus Pro Tools M-Powered (Win) 13 05-13-2009 09:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com