Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-26-2018, 10:51 AM
sunitha sunitha is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: reston
Posts: 1
Default Project wont open with error "Could not complete your request because while translat

I downloaded protools first for windows 10, and I mixed a song. But cannot open the project. while trying to open, it keeps saying..
"Could not complete your request because while translating DNet Collaboration Maps."

Can someone pls help?

i have downloaded and installed the latest version of Pro tools available..
I have installed it multiple times.
I have internet connectivity.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2018, 08:05 PM
musikalpiso musikalpiso is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Bogota
Posts: 1
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I have the same error!
Did you be able to fix it?

Help!!
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2018, 02:40 PM
darthink darthink is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: USA
Posts: 1
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I got this error too, I see no way around it.

Pro Tools | First

Started new project, did a lot of stuff in it, hit save, hit close session.

Tried to open the project and got, "Could not complete your request because while translating DNet Collaboration Maps."

I've experienced this on multiple projects now. I think we're SOL, I think the new web-based Pro Tools sucks horrible. Like, what kind of trashcan programming is this?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2018, 09:47 PM
abresci abresci is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: 486 Union Street
Posts: 1
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I got the same error a few times this week, although I was eventually able to recover my projects... Now, I'm getting the error again on both of my projects.

Everything was fine a couple hours ago.

I'll let you know if I find a solution.
__________________
Angelo
San Francisco, CA
Reply With Quote
  #5  
Old 01-29-2018, 07:49 PM
Alayeina Alayeina is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Portland, OR
Posts: 1
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Same here! I "upgraded" to PT First 2018 (shoulda stuck with 12), and started getting these errors, first on one project, now on all of them. WTF is that message supposed to mean? It doesn't even grammar! Does anyone know how they recovered a project with this problem, or do I have to start from scratch?

I don't know if it's related, but I know PT refuses to upload audio to the cloud on my PC. I used to think it was my slow internet connection, but I recently moved and got 1 gig fiber internet.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-01-2018, 12:31 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,454
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I have reported on this one already.
Will let you know once there are progress. Can you please post your Computer's specs? Operating System, OS version, RAM, Processor?

Thank you,
Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #7  
Old 02-01-2018, 12:42 PM
Dombridge Dombridge is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: USA
Posts: 4
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I'm having the same error - Windows 10 - 64bit - 32gb Ram - AMD FX 9590 8 core processor 4.72ghz - Pro Tools First 2018.1.0
Reply With Quote
  #8  
Old 02-01-2018, 09:04 PM
AndreiS AndreiS is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Bucharest/Romania
Posts: 4
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Same problem! I updated from PT First 12.8.2 to First 2018.1.0 and now I get the same error.

My system:
HP Pavilion 17-ab001nq
Windows 10 64bit
Intel i7 6700HQ 2.60GHz/2.60GHz
8GB RAM
Focusrite 2i2 (2nd Gen) as default playback and recording audio interface
Reply With Quote
  #9  
Old 02-04-2018, 01:52 PM
PghSteelMan's Avatar
PghSteelMan PghSteelMan is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Industry, PA US
Posts: 1
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

I'm getting the same error with a new installation after creating a project and trying to open it. I was thinking of purchasing Pro Tools to replace Sonar Platinum and Studio One 3 but if this new version of Pro Tools is as buggy as it is and cloud-based (why is this necessary?) I can't justify spending a lot of money to replace something that already works.
Reply With Quote
  #10  
Old 02-04-2018, 02:07 PM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 393
Default Re: Project wont open with error "Could not complete your request because while tran

Only Pro Tools first is cloud based, full versions are not.
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB OS Windows 7 Ultimate
PT 18.1 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Could not complete your request because The system cannot find the file specified." mecklot Pro Tools | First Discussion 6 03-12-2018 03:18 PM
Cannot open PT9 Session in PT10 - ""could not complete the open sessions command..." median Pro Tools 10 5 10-01-2013 11:14 AM
FIXED: Startup issue: "Could not complete request because Assertion line 1424" wheret Pro Tools Software (Win) 2 07-11-2012 05:43 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit Pro Tools Software (Mac) 5 03-23-2011 12:13 PM
Error message "could not complete your request because..." on PTLE 8.0.3 load up blast9 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-02-2010 02:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com