Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 02-27-2020, 06:19 PM
Cheesehead Cheesehead is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: London
Posts: 677
Default Re: Clips suddenly referencing wrong audio

Turns out my Editor was on 2019.12.
So it looks like the problem happens in both directions when importing tracks.
I followed the Avid instructions and managed to save the session, it seems to be stable now. Phew!

What with this and the S1 debacle, my confidence in Pro Tools is seriously knocked at the moment.
__________________
Mac Pro 6,1 12 core, OSX 10.14.6, HD-Native TB, Trinnov MC, 888 IO, 192 IO, Sync HD, AJA IO XT, PT Dock, PT Control, PT 2020.3
  #42  
Old 03-04-2020, 01:20 AM
Frank Kruse Frank Kruse is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: old europe
Posts: 5,496
Default Re: Clips suddenly referencing wrong audio

Hi,

I had a bunch of "clip names were truncated" messages when importing tracks from other people's sessions working on the same files but they are on 19.12 just like me.
When I open the source session on it's own I don't get the message and after saving over and importing into my target session the message doesn't appear.

Has anyone found this bug to be connected to this odd "clip names were truncated" error? How can the clip names be too long when the session works on it's own?

I hope I didn't lose anything but it's hard to say.

Frank.
__________________
PTHDn 2020.5 (OSX10.14.6), 8x8x8, MacPro 5,1 3.33Ghz 12-Core, BM DeckLink SDI, SYNC HD, all genlocked via AJA GEN10, 48GB RAM, Xilica Neutrino, Meyersound Acheron
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media Composer AAF clips referencing incorrect section of media David McCarthy Post - Surround - Video 13 03-30-2017 12:11 AM
Wrong "auto-rating" of clips during loop recording joachim Pro Tools 11 5 02-10-2015 11:58 PM
wrong "Auto"-Rating of Clips, loop rec 10.3.7 HD Mac/Win joachim Pro Tools 10 14 05-23-2014 09:45 PM
fades referencing wrong audio files fractal_harmonics Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-16-2007 04:55 AM
cd referencing a PT mix Dr. J Tips & Tricks 9 03-23-2001 09:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com