Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2012, 03:48 PM
yanos yanos is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: France
Posts: 73
Default Clip Gain won’t update in real time during playback on Elastic Time tracks

Hello,

Since PT10.1.2 (I don't remember with precedent PT10's versions), sometimes (but often) Clip Gain won’t update in real time during playback on Elastic Time tracks.
I have to quit and relaunch PT, and at worst half the time restart the computer.
__________________
MacPro 5.1 (2 x 3.46 GHz, Twelve Core Intel Xeon) - OS X 10.12.6 - Ram 64G - PTHD 2018.7 - HD Native Card - Avid HD Omni - BM Intensity Pro - Monitoring PSI Audio (surround)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I Record Real-Time Expression/Mod Data in MIDI Tracks? MogDog Pro Tools 10 4 10-25-2013 04:46 AM
Artist Mix, real time fader levels for aux tracks grant howarth Artist Series 1 06-15-2012 03:31 PM
Using Elastic Time in a real world session. StudioRat81 Pro Tools M-Powered (Win) 3 01-17-2008 06:31 PM
how to bus all tracks in real time? billya 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 10-01-2006 08:50 PM
DIGI FEEDBACK: 'Real Time' Bounces-Time Effective? csiking 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-20-2005 06:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com