Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2011, 08:01 PM
ohyoshimi ohyoshimi is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Australia
Posts: 2
Default Pro tools 8.04cs2 upgrade, Pro tools wont launch! Please help me!

Hi I just upgraded my pro tools from 8.01 to 8.04 and luck would have it now pro tools wont launch for me.

Before that I upgraded my osx to 10.6.6 and when I had pro tools 8.01 it worked fine but after upgrading to 8.04 I get up to the point just before where i select to reopen an old session start a new session etc. I get a error msg saying that pro tools has encountered an "unexpected error" and quits itself

I even tried upgrading from 8.04 to 8.04cs2 in case there was a solution with this upgrade but I still get the same result.

Please if anyone can help me it would be greatly appreciated. I don't have the money to pay!!! for customer support on a program that i paid a bucketload for in the first place.

I need my pro tools I got the music inside of me pops!

Brad

The M-Humm

Mac osx 10.6.6

Pro tools 8.04cs2

Macbook Pro 2.66 ghz
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2011, 10:08 PM
Sparky1 Sparky1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Saskatoon, SK, Canada
Posts: 684
Default Re: Pro tools 8.04cs2 upgrade, Pro tools wont launch! Please help me!

I couldn't find any mention of any compatibility of PT 8.x with OSX 10.6.6 - the highest level I could find was compatibility with 10.6.5 = this may be what's causing you some grief...

Sparky
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2011, 11:12 PM
sp0t619 sp0t619 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 4
Default Re: Pro tools 8.04cs2 upgrade, Pro tools wont launch! Please help me!

I'm on OSX 10.6.6 and running PT 8.04cs2 just fine so I dont think it's compatibility issues.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-19-2011, 11:15 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: Pro tools 8.04cs2 upgrade, Pro tools wont launch! Please help me!

What's an M-Hummm??

What interface are you using? From what version of OSX did you upgrade? Have you upgraded any plugins? How did you upgrade from 8.0.1? Have you tried reinstalling Pro Tools?
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools le 8 wont launch after install. help please. ): Michael- 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 05-31-2010 09:30 AM
Por tools LE 7.0 wont launch Starhead 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-03-2009 07:12 AM
pro tools wont launch kguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-10-2008 10:11 AM
Pro Tools wont launch!!!!!! i am going crazy...... woodbeatz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-23-2004 05:00 PM
pro tools r2 wont launch ovo Digidesign Hardware & Software 0 12-26-2000 07:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com