Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2015, 10:23 AM
Guy McDude Guy McDude is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: US
Posts: 273
Default Yosemite, does anyone have a copy??

Hi Guys,
Im looking for a full install of Yosemite.
Id gladly pay for a copy of the image.

thanks!
[ please move this is in the wrong forum]
__________________
Best,
Sean

Sean McDonald
Red Medicine Recording LLC
Sofa King Music Services
www.seanmcdonald.com
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2015, 11:16 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,697
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

Quote:
Originally Posted by Guy McDude View Post
Hi Guys,
Im looking for a full install of Yosemite.
Id gladly pay for a copy of the image.

thanks!
[ please move this is in the wrong forum]
do you have a place to upload a 6gb file to ??? FTP or ?? that would help to know ..
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #3  
Old 10-16-2015, 11:38 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

PM sent
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-18-2015, 01:20 PM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

go to any Hackintosh forum there are links everywhere.

ever hear of the internet search thing called google ….
Reply With Quote
  #5  
Old 10-18-2015, 01:21 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

We got it taken care of Rob thanks
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-18-2015, 02:24 PM
WombatStudio.Org's Avatar
WombatStudio.Org WombatStudio.Org is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Gibbsboro, NJ
Posts: 530
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
go to any Hackintosh forum there are links everywhere.

ever hear of the internet search thing called google ….
Every Hackintosh forum I frequent only supports acquiring Apple OS X from the App Store directly or via Apple's web site.
__________________
WombatStudio.Org • Digital Recording, Mixing and Mastering in Gibbsboro, NJ • USA
"It's not the gear ... it's the ear"
Reply With Quote
  #7  
Old 10-18-2015, 02:32 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

Quote:
Originally Posted by WombatStudio.Org View Post
Every Hackintosh forum I frequent only supports acquiring Apple OS X from the App Store directly or via Apple's web site.

That's actually true now that I think about it.....
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-26-2015, 12:46 AM
Guy McDude Guy McDude is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: US
Posts: 273
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
g
ever hear of the internet search thing called google ….
Yes I have, Im a big fan.



But on the other hand, I'm NOT a big fan of downloading stuff from people I dont know, from forums such as Hackintosh.

I prefer reaching out to my peers on THIS forum.
Where I find members, to be reliable, helpful and quite courteous.

Although there are occasional exceptions to the courteous part....
__________________
Best,
Sean

Sean McDonald
Red Medicine Recording LLC
Sofa King Music Services
www.seanmcdonald.com
Reply With Quote
  #9  
Old 10-29-2015, 11:19 PM
Billair's Avatar
Billair Billair is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Canada
Posts: 28
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

Is anybody using Yosemite with pt 11.3.1 - Mac Pro 12 core - having some issues lately with Mavericks kinda thinking maybe moving up if people are having good luck with it

I would pay for it too!
Reply With Quote
  #10  
Old 10-30-2015, 12:21 AM
Shifted Music's Avatar
Shifted Music Shifted Music is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: San Francisco
Posts: 1,010
Default Re: Yosemite, does anyone have a copy??

Using it with 11.3.2.

Everything seems ok... some issues here and there but it does seem less problematic of an os with PT. Although no real scientific testing just seems like it to me with daily usage of both.

FWIW.
__________________
Jay-J

System
MacPro 12 Core • 24 G Ram • 10.12.6
PT 12.8.1 • Mbox 3 Pro • Plug-ins Verified
4 HD • OS ssd | Audio ssd | Sample Library ssd | Storage
MAXPower eSATA 6G Card • Wiebetech RTX100H-Q
Kensington Trackball Works/Orbit Optical
Bluetooth off/Airport on and off.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SAVE COPY IN bounce file nor .mov copy saved ronjohn333 Pro Tools 11 1 10-01-2015 12:46 AM
Carbon Copy Cloner (or sim) copy Disk Authorisations? Jon_Atkinson Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 10-07-2009 08:11 PM
? MIDI - copy a block/edit the copy changes the original too blast9 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-24-2008 08:16 AM
"Save Session Copy in" occasionally doesn't copy.. Willard Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-06-2007 12:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com