Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2015, 07:46 PM
DriiDono DriiDono is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: Detroit, MI United States
Posts: 3
Default Trouble setting up Pro Tools

I have tried and tried long enough! I find Pro Tools to be the biggest piece of crap that I've ever invested money into. It is made purposely impossible to set up without paying more money to hire professionals. Nothing in the instructions ever apply to real problems or solving them. I've been using this crap for 5 years and it still isn't properly set up. Screw you you all!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2015, 09:34 PM
Barry Johns Barry Johns is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Orlando, FL
Posts: 3,567
Default Re: Ponzi Scheme

Ok now, so how many different threads do you plan to create and do you think with that attitude, people are going to fall over each other to help you?

Those of us with Lots of Experience, yes, I'm one of them, who rarely if ever has any issues, well, over the years, what have discovered that most perceived issues are either operator error, or the PT owner, simply not doing any home-work.

What camp do you think you fall into?

Well, lets look at some real hard fact evidence. Look up at the corner of your posts in this thread, or any thread for that matter. As of right now, you have a grand total of 4 posts. How is it, that you've been trying to figure out the most basic things for a five year period, and you have a wooping grand total of four posts?

You joined this forum on November 8, 2015. Lets take a moment to see what today's date is: Hum, its November 9, 2015. So you have expected us here to solve all your five year old problems in one day?

I assume you are going to say that you've been trying on your own, without the use of this forum for those five years? If so, what does that say about you?

If a person has a problem with Logic, wouldn't the logical thing to do be go to a Logic Based Forum? What about Cubase, hum, should I go to a Cubase Centered Forum?

Hum, I've got problems, wouldn't it makes sense to go to a Protools Based Forum? Like the DUC?

Rant over, now my friend. What can I do today to help you out?
__________________
HD Native Pcie, PTHD 11, PT12 Vanilla, Omni, Lynx Aurora 16, 192 I/O (16 in/8 out), 24 Fader D-Command, lots of preamps and compressors.

MacPro 5.1 (12) Core (2009 MacPro 8 Core Upgraded to a 12 Core MacPro), 56 Gig Ram, SSD System & 3 - 2TB Drives, OSX 10.9.5, Windows 10 Via Bootcamp
Reply With Quote
  #3  
Old 11-08-2015, 11:32 PM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: Ponzi Scheme

there are thousands of users that can figure it out … maybe the OP needs to read the manual.
I've tried to play guitar and I very a terrible player - I certainly don't blame the guitar that I can't play it
Reply With Quote
  #4  
Old 11-08-2015, 11:33 PM
guatamas guatamas is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Los Angeles
Posts: 645
Default Re: Ponzi Scheme

Quote:
Originally Posted by roberts View Post
there are thousands of users that can figure it out … maybe the OP needs to read the manual.
RTFM
Reply With Quote
  #5  
Old 11-08-2015, 11:58 PM
tonepad tonepad is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: SoCal USA
Posts: 834
Default Re: Ponzi Scheme

Wow it's been awhile since I've experienced such an old school Troll on the DUC...begone Garten Schwerg!!
__________________
My day job:

Wilson Dyer MPSE
Sound Supervisor: NCIS Los Angeles, CBS Television
Reply With Quote
  #6  
Old 11-09-2015, 12:52 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 16,811
Default Re: Ponzi Scheme

Just calm down everyone, and for the OP, take a look at that "Help Us Help You" link that you can find from forum header. Polite posts generally get polite response.
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble setting up Roland td-20 to 002 idrum72 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-14-2010 07:09 AM
trouble setting up equipment!!! 59chaz Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-18-2010 03:01 AM
Trouble Setting up DDLT silver80 Aspera DigiDelivery 2 07-12-2009 01:02 AM
trouble with setting grid... Bicycle Lee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-26-2006 03:29 PM
Trouble Setting up Midi fuzzyraygun 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 05-06-2004 02:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com