Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-15-2010, 07:14 AM
Questar Questar is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: ny,ny 10016
Posts: 25
Default Tab to next region stopped working in PT HD 8.0.3

Hi.. Yesterday I upgraded to mac os x 10.5.8 and PT HD 8.0.3. The keyboard's TAB stopped operating in the edit window so I can't tab to next region, or region start/end, or "tab to transient:. Any help would be appreciated.
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2010, 09:39 AM
Questar Questar is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: ny,ny 10016
Posts: 25
Smile Re: Tab to next region stopped working in PT HD 8.0.3

Hi again... DIGI support had me go to the system prefs-> dashboard to confirm TAB wasn't assigned to anything. It wasn't but when returning Protools... TAB worked again. Hopefully this will help anyone else experiencing this problem.
Best to all!
Q
Reply With Quote
  #3  
Old 01-15-2010, 11:14 PM
garnoil garnoil is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,235
Default Re: Tab to next region stopped working in PT HD 8.0.3

I have had this same problem in 8:03, a reboot solves the problem. I think it is a bug.

G
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My PT rig just stopped working.. JCDC Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 4 01-01-2013 06:02 AM
Has 'Export Region Definitions' stopped working? MrKnewitAll Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-26-2010 07:02 PM
PT has stopped working??? digifriend 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 10-06-2008 12:12 PM
002 and why it just stopped working? Susie Cue 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-13-2008 07:44 PM
HELP Mix|24 v6.4.1 just stopped working lennieh Pro Tools TDM Systems (Win) 5 10-19-2006 05:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com