Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2019, 12:53 PM
phlop phlop is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: USA
Posts: 12
Default PT is Unresponsive

I've just tried to reopen a session that has had no previous problems, but PT becomes unresponsive just as the edit window is populated with the clips. The tracks in the edit window have the blue "inactive" look.

I did just install the new Eucon 19.5, and thought that may have been the issue. It turns out this problem persists with the re-installation of 18.3.

Windows 10. PT12.8 HD
__________________
12.8 HD in 5.1, Avid S3, MOTU 1248, Windows 10 on an Intel i7-6800k
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2019, 02:24 PM
jjnssn jjnssn is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Minneapolis
Posts: 526
Default PT is Unresponsive

Try holding shift prior to selecting the session to open. This will disable the plugins during load. See if that helps. Save and then reopen.


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
____________________________________________

W10 Pro / X99 / E5-1650v3 / 64GB ECC / nVidia P1000 / ASUS TB3 AIC
PT HDX1 / OMNI / HD IO 16x16 / 11R / Kontakt Kontrol S49 / Artist Transport and Mix / UAD OCTO Satellite, Apollo Twin MKII &, x8P Thunderbolt

[Late 2013 10.14 MacBook Pro]
Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2019, 02:04 PM
phlop phlop is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: USA
Posts: 12
Default Re: PT is Unresponsive

This did not solve the issue, though it did cause the plug-ins to become inactive.
__________________
12.8 HD in 5.1, Avid S3, MOTU 1248, Windows 10 on an Intel i7-6800k
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
One band in EQ3 sometimes becomes unresponsive Farhoof AAX Plug-ins 0 07-26-2016 08:15 AM
C|24 becomes unresponsive audiobob ICON & C|24 11 07-14-2016 06:31 AM
M-Box is Unresponsive TheForgottenXVII 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-18-2009 05:22 AM
PT 7.3 UNRESPONSIVE - WILL NOT OPEN kathedral 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-10-2008 08:19 AM
7.4 becomes unresponsive Ed Douglas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-20-2007 12:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com