Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-24-2008, 10:52 PM
RichrdC RichrdC is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Thousand Oaks, California
Posts: 626
Default A Message But Not An Error Message

I'll say thanks in advance for any insights into something new that's just started happening. I'm running MP 7.3cs5 on a laptop, 3.06GHz with 2 gig of RAM, with an external 250 gig hard drive. I've been using the "Save Copy In" in order to save a different mix of a few sessions. Now, whenever I go to open a session, the original mix, I get this message...."The original disk allocation for this session cannot be used. Check the disk allocation window to see what's changed. Would you like so save a detailed report? No or Yes.." If I answer No, the message window closes and the session loads up. If I answer Yes, the window also closed and the session opened up. I don't know where the detailed report was saved or, what it is?? I don't know if I've messed something up, or this is the normal course of things. I've saved the copy in the same session folder as the original mix so when I open a session, I take one more step to open the link to the copy.. I'm hoping I'm concerned about nothing... Thanks again.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
error message: saxylady77 Windows 1 02-15-2014 08:38 PM
DAE 35 error message williebarron3 macOS 1 02-20-2011 09:25 PM
Can't read full message in message boxes toftee001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-02-2006 10:35 PM
Help with error message crimson Pro Tools M-Powered (Win) 1 02-25-2006 09:08 PM
DAE error message 225 Tom Wheeler Digidesign Hardware & Software 2 08-15-2002 03:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:53 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com