Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2009, 10:51 AM
RyanC RyanC is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 656
Default Echo Farm Bug with CS2

When I hit the tap button on echo farm, PT poofs. Anyone else having this? Newest version installed etc etc. Thanks-

Ryan
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2009, 12:43 PM
TracerY TracerY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: North of Germany near Kiel
Posts: 23
Default Re: Echo Farm Bug with CS2

Hello Ryan,

works fine here with 44,1 KHz 24 Bit Sessions PT 8 CS2 on a HD 4 Win XP 32 system.

Greetings,
Goetz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
See ya later ECHO FARM, meet POD FARM 2. EvilElfBoy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-31-2010 08:36 PM
Amp Farm / Echo Farm Stop Passing Signal heavymoe Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-24-2009 09:00 AM
Echo Farm bug??? mtung Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-06-2005 02:42 PM
Echo Farm Bug? shanew Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 10-28-2002 05:40 PM
Echo farm for HD Soundworks UK Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-08-2002 03:50 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com