Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2016, 04:51 AM
bolooki bolooki is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Los Angeles
Posts: 129
Default Melodyne 4.1 aax playhead out of sync with ADC enabled

Anyone else notice MD4.1 AAX playhead seems out of sync/late compared to pt12's actual playback ? Seemed most noticeable with ADC on. It's making it hard to edit vocals using the aax version bc the plugin display and blobs being highlighted are lagging behind the actual playback.

Never noticed with PT10 using same MD4.1 (latest). Using pt12.6.1hd with a 2014 rMBP+symphony Thunderbridge.


Thanks!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio playback not in sync with playhead noeqplease Pro Tools 10 0 10-03-2012 11:05 PM
Melodyne out of sync on PT 8 joedexter23 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-02-2012 08:14 AM
Melodyne won't sync! Gothboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 05-20-2009 04:45 PM
Transfuser on the master fader with ADC enabled makes bpm effects out of sync. Rubicon Virtual Instruments 6 09-25-2008 11:43 AM
Logic does not sync with Direct I/O enabled Steve nagy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-05-2003 10:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com