Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-24-2014, 10:16 AM
iperlucido iperlucido is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bagno di Romagna
Posts: 4
Default Pro Tools Express doesn't find my hardware

My Pro Tools Express doesn't find my M-Audio, M-TRACK Quad. Someone can help me?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2014, 11:52 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,640
Default Re: Pro Tools Express doesn't find my hardware

Quote:
Originally Posted by iperlucido View Post
My Pro Tools Express doesn't find my M-Audio, M-TRACK Quad. Someone can help me?
Hi,

What operating system are you using?

Express is not supported past mountain lion!


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-24-2014, 11:56 AM
iperlucido iperlucido is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bagno di Romagna
Posts: 4
Default Re: Pro Tools Express doesn't find my hardware

I have an iMac OSX 10.9.3
Reply With Quote
  #4  
Old 05-24-2014, 11:57 AM
iperlucido iperlucido is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bagno di Romagna
Posts: 4
Default Re: Pro Tools Express doesn't find my hardware

So, what I have to do, just upgrade to Pro Tools 11?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-26-2014, 07:24 AM
JoelG's Avatar
JoelG JoelG is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2010
Location: Canada
Posts: 1,950
Default Re: Pro Tools Express doesn't find my hardware

You might be able to get it going, but yes, to be supported you'd have to get Pro Tools 11 or roll back OSX to 10.8.x (not ideal, and sometimes not possible).

http://duc.avid.com/showthread.php?t=346029

Joel
__________________
Jam Space:
HP Elite 6300 / Core i5 3570 / 12GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2020 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Home:
Asus B450 Pro4 / Ryzen 5 2600 / 32GB RAM / Win 10 Pro
Pro Tools 2020 HD / Focusrite 18i20 + M-Audio ProFire 2626

Rig:
Eleven Rack / ART SLA1 / Fender Mustang V 412 / FCB1010 w/ EurekaPROM
Reply With Quote
  #6  
Old 05-26-2014, 07:49 AM
iperlucido iperlucido is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Bagno di Romagna
Posts: 4
Default Re: Pro Tools Express doesn't find my hardware

Thanks a lot Joel!! I've download the latest drivers version for my M-Track Audio and now Pro Tools works. Once i'll learn how to use it, i'll sure step on the version 11. Thanks again. Lucio
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can not find boom and the others plugs in on my pro tools express help rickluque12 Pro Tools Express on Windows 3 08-11-2013 02:51 PM
Pro Tools Express doesn't recognize interface jco5055 Pro Tools Express on Windows 2 02-11-2013 09:19 PM
Pro Tools Express doesn't recognize license on iLok xmenesesx Pro Tools Express on Windows 0 07-23-2012 11:56 AM
When Pro-Tools doesn't find the audiofiles Albinorican 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 11-07-2008 08:51 AM
pro tools doesn't find audio files greglawrence Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-24-2007 01:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com