Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2009, 01:33 PM
remainanon remainanon is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 120
Default Popped my Cherry - Melodyne Plugin and 7.4cs9 not playing nice

I've been up and running, and very smug about it, with zero crashes or silliness since November '06 when I bought this system. I mean perfect. And I've been very smug.

Party's over.

I'm on 10.4.11, 7.4cs9. 6G RAM in my '06 Core Duo Mac Pro.

Melodyne plug-in (v. 1.0.4) will cause a clean quit of PT. It seems to happen when adjusting something in the plug-in window while PT is in play, but the program just vanishes and there is no log so it's a bit hard to tell.

Any idea where I should look?

I've cleaned up with preferences cleaner and updated everything.

I guess it had to happen :)

JW
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2009, 01:34 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,573
Default Re: Popped my Cherry - Melodyne Plugin and 7.4cs9 not playing nice

Drop down to an odd number of processors in the Playback Engine window and see if it helps.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2009, 03:59 PM
remainanon remainanon is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 120
Default Re: Popped my Cherry - Melodyne Plugin and 7.4cs9 not playing nice

Seems better now... Of course my system went hairy too so hopefully all the crashes are happening in one tantrum and I can get back to perfection...

When I deleted all the prefs the rig would not let met set the number of voices.. "Encountered an error adjusting Memory" so I had to do a clean re-install.

All seems well now tho.

JW
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10 and Digi 003 not playing nice! Piers Gibbon macOS 16 01-21-2013 03:49 PM
Mbox3 on Win7 not playing nice with LE8.0.5 dsoundguy Tips & Tricks 1 12-14-2011 01:57 PM
Akai MPK 49 and PT 7.3.1 aren't playing nice sircharles2 MIDI 2 06-24-2008 10:24 AM
Does anybody have PTLE7.0 playing nice with Sonar5 daveparker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-01-2006 12:29 PM
My iPod and PTLE 6.2.2 isn't playing nice jpoprock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-04-2004 11:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com