Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-27-2011, 08:38 PM
ninoboyrec@hotmail.com ninoboyrec@hotmail.com is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Sarajevo
Posts: 2
Default 96 I/O - Apogee rosetta 800 it does not

Hello

I've HD2, Digi 96 96 I/O , and working with Pro Tools 8.4, I have also my Rosetta 800 to ACCEL CARD with DigiLink cable connected .. it does not .... Ask for your help ... many thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FA: Apogee Rosetta 800 joepopp Buy & Sell 0 09-19-2013 08:20 AM
Apogee Rosetta 200 (MINT), Lynx AES16e-SRC, Apogee Duet, BBE 882i, OFFERS ENTERTAINED jrhager84 Buy & Sell 5 03-11-2013 02:25 AM
apogee rosetta 200 rmp777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-11-2006 07:10 PM
Apogee Rosetta 48 vs. RME ADI 8 Pro michaux 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-01-2003 12:44 PM
Apogee rosetta??? primo99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 10-05-2002 01:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com