Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2012, 07:25 AM
jmorris jmorris is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
Default second ilok

Dont see that this has been covered before so I'll ask. I would really like a second ilok for my protools 9. Im so afraid Im going to loose it when I use it in my laptop for remotes. I cant remember what it iscalled but I have seen there is some type of " warranty" for lack of a better work to get a temp license throgh ilok. Any other ideas?

Thanks,
Jim
Reply With Quote
  #2  
Old 02-07-2012, 07:45 AM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,780
Default Re: second ilok

If you mean a second Ilok that is a copy of what you have on the first one, that's not possible. Unless you want to buy new licenses for everything you have.

The warrantee you are thinking of is like an insurance type thing, and it's available through Ilok. Info is on their site.

Additionally, if you have Waves plugins, they have a separate type of insurance, because they do things a little differently.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2012, 07:56 AM
jmorris jmorris is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5
Default Re: second ilok

Thanks yes I saw that on their site. I assume I can instantly just download new license? I'll go check. Whole thing seems dumb.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ilok issues - ProTools 9 crossgrade LE (Please install the iLok Client Software) pauledwards Windows 3 09-10-2013 05:02 PM
Plugin auth weirdness - guest iLok prevents internal iLok? Scott Helmke VENUE Live Sound Systems 3 09-07-2011 08:06 AM
error: missing ilok authorization for pro tools 9. please insert the necessary ilok.. weakluv Windows 2 07-07-2011 06:47 PM
Can You Transfer iLok Licenses To A New iLok If Your Old iLok Is Broken? epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-07-2009 04:51 AM
Transfer iLok auth. from old iLok to new 003 factory iLok? lamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-20-2007 08:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com