Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > System 5

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2013, 09:33 AM
Tim R. Tim R. is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 1,098
Default WNS plugin fader mapping

What's the process (if possible) to get the WNS plugin's faders to map to faders on the System 5?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2013, 09:44 AM
bergj00 bergj00 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: NYC
Posts: 61
Default Re: WNS plugin fader mapping

From what I understand, it will not map down to the faders. It only displays on the knobs
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2013, 01:25 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,930
Default Re: WNS plugin fader mapping

Quote:
Originally Posted by bergj00 View Post
From what I understand, it will not map down to the faders. It only displays on the knobs
WHAT!!! The artist flips down to faders! Why doesn't it's big brother?
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #4  
Old 04-15-2013, 08:18 AM
dmajorsound dmajorsound is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Vienna/Austria
Posts: 2
Default Re: WNS plugin fader mapping

you can map only one fader from one channel

not serveral faders form several channelas to one plugin from a specific channel.

but you have 8 flip layers to choose. (not the fastest way but its a workaround)

maybe it's possible with eucon 3 now...
__________________
PT12 Ultimate
DolbyAtmos Production Suite
Nuendo 10.2
Mac OSX Mojave
Win10
AVID Artist / AVID S3
System 5-MC
----------------
https://www.imdb.com/name/nm3847026/?ref_=fn_al_nm_1
Reply With Quote
  #5  
Old 06-19-2013, 03:06 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,930
Default Re: WNS plugin fader mapping

I would love to get a system 5 MC 16 fader set up. I just can't work without fader flip for my DSN one. Are they going to fix this? I'm in the middle of a move and would love to build the new spot around a system 5 mc
__________________
Brandon Howlett
Vibe Audio Post, Inc.
Re-recording Mixer
Custom Build CPU, HDX 1, Omni, 192 I/O Digital
S6 M10 24 fader
Satellite Mac Pro, HDNative, 192 I/0
Black Magic HD Extreme
Reply With Quote
  #6  
Old 06-19-2013, 09:46 PM
bergj00 bergj00 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: NYC
Posts: 61
Default Re: WNS plugin fader mapping

With eucon 3 right around the corner, I'm hoping to see more integration with PT like flip to fader and spill VCA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin Mapping???? Dan Smith Artist Series 19 04-01-2012 06:19 AM
Is Plugin Mapping available ? audiocontrol Artist Series 1 11-07-2010 05:21 AM
Plugin Mapping corym Post - Surround - Video 0 08-17-2010 09:10 AM
Plugin mapping lydpik Tips & Tricks 2 07-15-2009 03:28 PM
mapping controller to audio fader Charles Schaefer MIDI 2 01-15-2004 03:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com