Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-05-2008, 10:19 PM
S133 S133 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 50
Default Grabber just respond on Grid Mode

Hi,

The grabber tool or the trim tool won't work on Slip mode just on Grid mode, does anyone have an idea what could it be?
I am running a 7.3.1. cs6 Version

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is is possible to change the shortcuts for the Pencil Tool, Grabber Tool, ETC? jgagne1 macOS 2 09-24-2013 07:46 AM
Get Grabber tool (Object) as part of smart tool? buckaroo Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 07-13-2010 04:21 AM
grabber tool dcollison 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-14-2008 09:04 PM
grabber tool in pt 7.1.1 nightingale Tips & Tricks 1 09-12-2006 11:30 AM
Grabber Tool Won't Grab, Can't Trim Unwanted Audio mhughes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-13-2005 03:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com