Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-31-2006, 11:33 AM
don c don c is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 19
Default aftexit pro tools, i can\'t play back any audio

Everytime, after i have exited pro tools, i click on an mp3 to play in either windows media, quicktime or realplayer and i get no sound through my audio sound card (Delta 44). However, once i restart my computer i get can play mp3's on quicktime, win media, and real player.

Anyone know how i can have sound play back after i exit pro tools, (without restarting)

I know is probably something simple, i'm forgetting.




P4 2.4
1 GB RAM
ASUS Mobo
1 40 GB hd
1 200 GB HD
Reply With Quote
  #2  
Old 01-31-2006, 12:01 PM
steviemac74 steviemac74 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Belfast, Northern Ireland.
Posts: 41
Default Re: aftexit pro tools, i can\'t play back any audio

Don, I have the same problem. It seems that for what ever reason, after you have closed protools it drops the connection to your sound card, which coincidently mine is a delta 66. I get around this by opening up an audio file from within Adobe audition and playing it. It seems that this re-establishs the connection to the sound card. I don't know what the relevance is to Adobe audition or wether it will work by using some other audio application, but this is how I get around not having to restart my machine.. Hope this helps you out!!
__________________
Apple Mac PPC G5 2.5Ghz Quad Core, Protools HD3, Magma 13 slot Expansion Chassis, Digidesign 192 I/O, Digidesign Command|8, Ableton Live 8, Mackie HR624's

What we provide is an atmosphere... of orchestrated pulse which works on people in a subliminal way. Under its influence I've seen shy debs and severe dowagers kick off their shoes and raise some wholesome hell..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to play back audio. lindenkillam macOS 1 08-07-2013 06:04 AM
can not play back audio in pro tools? guitar2go 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-20-2007 09:58 AM
Can't play back audio.... BMerrell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 02-09-2006 12:54 AM
Audio won't play back!!! BlackOctopus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-11-2003 09:10 AM
audio is visible; will not play back sidereal-studios Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 12-28-2001 04:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com