Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2005, 05:14 PM
johnjm22 johnjm22 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 82
Default Pro Tools won\'t play back

My system has been working fine for the past six months or so until today. Whenever I hit the space bar nothing happens. The cursor starts to move and then suddenly stops. Everything else works fine, it just won't playback any audio. I tried relaunching the Program and restarting my computer but that hasen't helped. And now whenever I quit Pro Tools the application freezes and I have to use force quit.

Can anyone help me?

g4
os 10.2.8
pt 6.0.2
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2005, 10:34 PM
Slim Shady Slim Shady is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 7,527
Default Re: Pro Tools won\'t play back

Have you tried the troubleshooting steps in the Digidesign thread at the top of the forum? Trashing prefs etc. as detailed by digi will probably do the trick, but post back if they don't.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 8/instrument play back problem! BtotheZ26 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-01-2011 01:58 PM
Pro Tools Not Playing Back (Play To Pause Stutter) MikeQuell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 06-06-2011 02:36 PM
how to free resouces in pro tools ,pro tools cant keep up during play back fredson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 41 01-26-2009 08:51 AM
can not play back audio in pro tools? guitar2go 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-20-2007 09:58 AM
aftexit pro tools, i can't play back any audio don c 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-31-2006 12:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com