Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2007, 05:56 PM
JohnnyMarks JohnnyMarks is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: United States
Posts: 15
Default \"Unknown Account Error\" (fixed)

The request box for the beta iLok authorization returns "Unknnown Account Error" for my (quite valid and active) iLok ID. Any ideas Digi?

I'm on OSX 10.4.8/Safari.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2007, 06:03 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,504
Default Re: \"Unknown Account Error\"

Confirmed, same thing I'm seeing. It was fine during all of the previous testing, but not working the minute we take the web page live.

Anyway, we're on it.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2007, 06:10 PM
JohnnyMarks JohnnyMarks is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: United States
Posts: 15
Default Re: \"Unknown Account Error\"

Ah, nice to know you guys are on it. FYI, tried Firefox, same error message.

Cheers.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2007, 06:17 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,504
Default Re: \"Unknown Account Error\"

Please try it now, should be OK.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #5  
Old 03-12-2007, 06:24 PM
JohnnyMarks JohnnyMarks is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: United States
Posts: 15
Default Re: \"Unknown Account Error\"

Done, thanks.

What took you so long?

Cheers.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-14-2007, 01:06 AM
Tuneatic1 Tuneatic1 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default Re: \"Unknown Account Error\"

I too encountered the Ilok authorization problem. The only thing is when I got the Ilok situation under control my license had dissapeared. Now the Digi site won't allow another license download.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason Unknown Error, C++ Error, Plug-ins Inactive Paul_Cantor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 05-20-2009 09:54 AM
Unknown Error joe bloggs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-26-2008 10:41 AM
Unknown Error. joe bloggs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-29-2008 01:30 AM
Error #- 5000 while verifying your Authorisation Unknown Error Help!!! Kitch Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-12-2003 08:57 AM
Unknown Error bsarvis Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-25-2002 05:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com