Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-03-2009, 11:02 AM
epu epu is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: New York, NY
Posts: 932
Default Arturia Analog Factory 2.2. - PT Says License Missing . . . (?)

Any recommendations here to alleviate this problem? Every time I open Pro Tools, a dialog box comes up stating that the license is either damaged or missing, and then asks me if I want to move the plug in to the UNUSED folder.

I have my license on a Syncrosoft USB Dongle, and the plug in works in standalone mode. Any suggestions?
__________________
Macbook Pro 15" (Mid 2014)
16GB RAM
512GB SSD
Pro-Tools 12
2.5GHz i7 Quad Core
Reply With Quote
  #2  
Old 04-03-2009, 11:36 AM
msg6794 msg6794 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Albany, NY
Posts: 378
Default Re: Arturia Analog Factory 2.2. - PT Says License Missing . . . (?)

try right clicking on the shortcut for PT, and going to compatibility, and checking "Run this program as an administrator". that solved a few problems like that for me.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-03-2009, 12:35 PM
epu epu is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Location: New York, NY
Posts: 932
Default Re: Arturia Analog Factory 2.2. - PT Says License Missing . . . (?)

I forgot to mention that my TABLET Laptop PC is using Vista! Thanks so much for the information! It runs without a hitch!!!
__________________
Macbook Pro 15" (Mid 2014)
16GB RAM
512GB SSD
Pro-Tools 12
2.5GHz i7 Quad Core
Reply With Quote
  #4  
Old 04-03-2009, 12:44 PM
msg6794 msg6794 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Albany, NY
Posts: 378
Default Re: Arturia Analog Factory 2.2. - PT Says License Missing . . . (?)

awesome!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arturia Analog Factory and Pro Tools 8 Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 05-03-2011 10:38 AM
Arturia Analog Factory SE Bob Coulter Pro Tools 9 8 11-07-2010 06:59 PM
Arturia Analog Factory SE and Windows 7 Musick_X 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-31-2010 01:49 PM
arturia analog factory 2 stuey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-30-2010 04:40 PM
Arturia Analog Factory Question bmcoonan Virtual Instruments 1 05-28-2009 06:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com