Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-14-2009, 05:55 AM
alex s alex s is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 240
Default PT 8.3 - digirack delays + tempo sync

Is anybody else experiencing problems getting the digirack delays to recognise pro tools tempo sync ?

I've got Waves H delay and soundtoys echoboy on the same session and they're locking up just fine.

I've got the little metronome highlighted on the digi delay plugs... but no dice.

I remember something like this happening in Pro Tools 6 something...

or am i doing something seriously stupid.

Ta

Al
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2009, 11:13 AM
alex s alex s is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 240
Default Re: PT 8.3 - digirack delays + tempo sync

c'mon guys... so I should have said PT 8cs3 in the thread title, but is that any reason to ignore me ?



Can somebody please see if tempo sync is working for their digi rack delays on PT LE 8 on OSX.

Ta

Al
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2009, 03:20 PM
Metalgez Metalgez is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brighton. UK
Posts: 35
Default Re: PT 8.3 - digirack delays + tempo sync

Hey.

Working fine for me.

Check that the Tempo and Delay time are compatible. you may need to load the Long delay if your wanting to deal with 1/2 notes.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-17-2009, 03:02 AM
alex s alex s is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 240
Default Re: PT 8.3 - digirack delays + tempo sync

Thanks for the reply Metalgez,

Very strange.

I've got a both medium and long delays in my session...

I'll check again.

probably doing something stupid.

Ta

Al
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sync I/O delays Pythagor Post - Surround - Video 7 10-15-2008 09:53 AM
Sampletank 2.1 delays won't sync. scottedog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-02-2006 07:34 PM
Trouble with Digirack Delays sikblades 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-24-2005 09:16 PM
Tap Tempo Delays??? ScottFB 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-23-2004 07:29 AM
DigiRack Delays - PT5 to PT6 Schmee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 10-23-2003 01:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:32 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com