Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2013, 02:07 PM
critictalk critictalk is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 205
Default Expand my I/O base on PTHD

I've 2 HD I/O with 32 digital output(blue) with PT10. If I want to expand my I/O, what choices of interfaces do I have?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2013, 02:17 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,775
Default Re: Expand my I/O base on PTHD

Not sure I understand the question.

Obviously, you can expand it with more Avid HD interfaces, or 3rd party interfaces that hook up via Digilink such as the Lynx Aurora, or Apogee Symphony IO.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2013, 11:38 PM
critictalk critictalk is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 205
Default Re: Expand my I/O base on PTHD

Quote:
Originally Posted by nst7 View Post
Not sure I understand the question.

Obviously, you can expand it with more Avid HD interfaces, or 3rd party interfaces that hook up via Digilink such as the Lynx Aurora, or Apogee Symphony IO.
The main concern is the compatibility. Are those 3rd party interfaces simply plug in and recognized by my HD?
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2013, 10:28 AM
Demor Demor is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: The Netherlands
Posts: 11
Default Re: Expand my I/O base on PTHD

Yes, PT will think they are regular 192's.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What does PTHD Native have over PTHD 9 running Natively? acmost Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-07-2010 01:06 PM
Where´s the answer-base? Frank Kruse Post - Surround - Video 3 04-14-2010 10:30 AM
Tick base & Time base for MIDI track?? Rodamyot Post - Surround - Video 1 04-25-2005 05:57 AM
if i'm only using the base plug-ins, do i need the ilok? heartparts 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-05-2003 01:12 AM
user base outfit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-10-2002 08:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com