Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-14-2019, 06:17 AM
janhart janhart is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: london
Posts: 16
Default Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

Ta for that Christopher, I'll get on it.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-24-2019, 05:05 AM
janhart janhart is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: london
Posts: 16
Default Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

[QUOTE=Southsidemusic;2510921]You need to start a support ticket with Avid as that's where the issue lies.

Hi Christopher, I raised a Case with Avid Customer support as advised, but Avid's reply was to say that proToolsFirst is not supported, and referred me back to these forums!

This is so frustrating!

I noticed this Shop servcie Transfer/replacement fee:

https://shop.avid.com/ccrz__ProductD...00&cclcl=en_GB

I'm perfectly happy to part with £20 if it means Avid will change the wrong Ilok ID. What do you think?

thanks, Jan
Reply With Quote
  #13  
Old 01-24-2019, 07:21 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,217
Default Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

Hey

Never had to change any password but let me see if someone can look at this for you later today. It’s NAMM week and early morning in the US so I will see what if anything can be done quickly
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME

Pro Tools always wants to close and relaunch though, which is pretty annoying... especially when it never seems to manage the 'relaunch' bit. I'm sure it used to do it - Quote LDS 2019
Reply With Quote
  #14  
Old 01-24-2019, 08:38 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,474
Default Re: "enable cloud functionality" - Can't log in **HELP**

Hi janhart.
I've sent an Email through the support case. Do you have an existing iLok ID besides your registered Email as iLok ID?
You can respond via Email through the support case.
Thanks

-Tope
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any ideas on channel spill for Field Recorder "Functionality"? Ray JB Post - Surround - Video 24 06-14-2016 06:21 PM
Easier "MIDI Learn" functionality for PT11? Please? Subparmusic Pro Tools 11 10 06-06-2016 01:22 AM
"Improved" Field Recorder Functionality in PT10 simonchase Post - Surround - Video 5 03-21-2012 07:00 PM
MC Mix losing "page" button functionality... JR Fountain Artist Series 1 09-28-2011 01:04 PM
COMPLETE PRODUCTION TK "up to 7.1 surround mixing functionality" ? waterbedman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-06-2008 04:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com