Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-01-2006, 09:37 AM
Q-ic Q-ic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Belgium
Posts: 32
Default Loop problem

Running PT LE 7.1.

When I am playing a loop and I stop then I always loose my loopsettings.
The cursor is always going to the point where I pushed stop.

It allways worked as it should (so keep the loop when stop) but suddenly it changed and I don't know what has been changed...

Can somebody help me with this ???

Thx
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2006, 09:57 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Loop problem

Press "n" on the keyboard. When in command focus mode, that key toggles "Timeline Insertion Follows Playback". Very easy to mistakenly toggle on and off when smacking the space bar to stop and start.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2006, 10:36 AM
Q-ic Q-ic is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Belgium
Posts: 32
Default Re: Loop problem

Thx!! Will try that next time...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loop problem in PT 10? 3.2 famelittle macOS 1 03-13-2013 12:40 AM
Loop-record problem JNS Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-25-2011 08:01 AM
Loop problem Blomski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-05-2007 07:50 AM
Loop problem Blomski Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-04-2007 09:59 AM
Loop problem Blomski Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-03-2007 04:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com